Zomer van De Brug

Zomer van De Brug
Na maanden van stilte, ook voor De Brug - Centrum voor het Vrije Denken, begint het sociale leven stilaan haar oude vorm terug te krijgen. Het hele team van De Brug heeft er alvast veel zin in, en vol enthousiasme wordt samen met de werkgroep VONCK de 'Zomer van De Brug' geïntroduceerd.
 
Gedurende de maanden juli en augustus zullen er elke dag activiteiten georganiseerd worden, met minstens één activiteit per dag, variërend van sessies filosoferen-met-kinderen tot praatavonden rond maatschappelijk relevante thema’s, open mic-avonden...
Ondertussen kan iedereen dagelijks genieten van een natje en een droogje op ons mooie terras in de Hauwerstraat 3A, opgediend door onze eigen vrijwilligers, de werkgroep VONCK en OKAN-leerlingen.
 
Dit elke dag van 15u tot 22u, en op zaterdag en zondag van 9u tot 22u.
 
Op die manier hopen wij onze bruisende werking te herintroduceren en dit alles in het kader van ons sociaal engagement en de algemene doelstelling van onze vereniging, namelijk: het samenbrengen van mensen.
Laat ons terug kletsen, discussiëren, leven, genieten en dat zonder dogma, noch vooroordeel.
 
We hopen jullie allemaal deze zomer te mogen verwelkomen. Volg de detailagenda hier
en op de facebookpagina van De Brug: https://www.facebook.com/vrijzinnigbrugge
 
 
Dagelijkse activiteiten:

Maandag: FiloCafé, we nemen de tijd om te filosoferen, na te denken over diverse stellingen en over dilemma's te discussiëren.

Dinsdag: BabbelBox, op dinsdag ontvangen we een spreker om zijn, haar, hun… expertise en ervaring met ons te delen. Onderwerpen zijn uiteenlopend en er is voor elk wat wils.

Woensdag: Gameday, van gezelschapsspellen tot kaarttoernooien en schaaktoernooien. Elke woensdag voorzien we een spelgerelateerde activiteit, soms met inschrijving. Zo brengen we jong en oud samen.

Donderdag: JukeBox, op donderdag ontvangen we een hippe band, een muzikant, een zanger of zangeres, doen we open mic-avonden en organiseren we misschien zelfs een karaoké!

Vrijdag: Jongerencafé, op vrijdag staan de jongeren extra centraal en bieden we verschillende aantrekkelijke deals aan. Want vrijzinnig en jonck, dat geeft vonck!

Zaterdag: Arty Party, we nodigen een artiest uit die live een kunstwerk maakt, zetten een specifieke artiest in de verf of wagen we ons zelf aan wat kunst.

Zondag: Familyday, op zondag is het hele gezin meer dan welkom! Mits inschrijving voor de donderdag kan jij met of zonder je gezin genieten van een brunch en voorzien we verschillende activiteiten gericht op jonge kinderen. Leer jongleren, laat je omtoveren tot vlinder-piraat of knutsel er op los! Vergeet je niet in te schrijven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht

Aanvang woensdag 14-07-2021 15:00
Prijs Gratis
Organisator werkgroep VONCK
Locatie De Brug Centrum voor het Vrije Denken

Contact

De Brug
Centrum voor het Vrije Denken

 Hauwerstraat 3a, 8000 Brugge
  tijdelijk enkel via mail bereikbaar
 info@vrijzinnigbrugge.be

KBO 0417758709
RPR Gent, afdeling Brugge

Bestuursleden

voorzitter
Jo Debruyne
voorzitter.debrug@vrijzinnigbrugge.be

ondervoorzitter
Francis Moeykens
ondervoorzitter.debrug@vrijzinnigbrugge.be

penningmeester
Julie Vanrapenbusch
penningmeester.debrug@vrijzinnigbrugge.be

secretaris
Yara Debruyne
secretaris.debrug@vrijzinnigbrugge.be

 

communicatieverantwoordelijken
Yara Debruyne
Frederik Geers
communicatieverantwoordelijke.debrug@vrijzinnigbrugge.be

verantwoordelijke Vonck
Alex de Pape
verantwoordelijkevonck.debrug@vrijzinnigbrugge.be

bestuursleden
Marianne Maes
Niki Vancoilie

Alle bestuursleden bereiken:
bestuursleden.debrug@vrijzinnigbrugge.be

Vrijzinnige organisaties in West-Vlaanderen