Nieuwsbrief vrijzinnig Brugge

Nieuwsbrief vrijzinnig Brugge

topvisu-brugge-150px.jpg

11/02/2022EERSTKOMENDE ACTIVITEITEN

Samen zingen met No Notes

Samen zingen met No Notes No Notes is een Brugs koor wie van zingen houdt maar dat liever in groep doet dan thuis onder de douche. Je kan op elke eerste woensdag en derde donderdag van de maand komen zingen in De Brug. De begintijd op woensdag is om 19u30 en op donderdag 19u. 

Op donderdagavond 21 april houdt No Notes open huis in De Brug ten voordele van de oorlogsslachtoffers van Oekraïne.
Deelnemen kost 5 euro, de inkomsten worden integraal doorgestort naar 1212.

Lees meer

Jazz in stijl

'Jazz in stijl' is een reeks van supertoffe jazzconcerten in De Brug georganiseerd door Daniël Dehulster met vaste drummer Kobe Gregoir. Het concert op 20/2 wordt gebracht door Marjan van Rompay - Sax, Wouter Van den Broeck - Piano, Janos Bruneel - Contrabas, Kobe Gregoir - Drums. Kom en geniet! 


Inschrijven via vvk: betalen via overschrijving op BE76 0682 1783 0095 met vermelding 'Kobe 20/02' - ook aan de deur kan je nog binnen
Lees meer

Aperitiefconcert De Negen Muzen: Muzikale vertelling rond Franz Schubert

Al 40 jaar organiseren De Negen Muzen aperitiefconcerten te Brugge. Met zowel jong talent van eigen bodem als gevestigde waarden. Op het programma op 27 februari staat een muzikale vertelling rond het leven en de muziek van Franz Schubert. 


Inschrijven via Kaarten in voorverkoop via muziekhandel Rombaux, Mallebergplaats 13, 050 33 25 75 aan € 15, Aan de deur : € 17 of € 8 voor kinderen
Lees meer

‍VACATURES

Administratief medewerker huisvandeMens Roeselare

Administratief medewerker regio Ieper/Kortrijk

 

Volg meer nieuws en activiteiten vanuit de gemeenschap op www.vrijzinnigwestvlaanderen.be en www.deMens.nu en via onze sociale mediakanalen.


Gespreksgroep SOS Nuchterheid

Praten met lotgenoten als ondersteuning bij het overwinnen van problemen met alcohol, drugs, pillen enz. ... Elke donderdagavond om 19.30 uur in het huisvandeMens, Hauwerstraat 3c.
Contact: 0477 37 38 65   Informatie: www.sosnuchterheid.org

Copyright © 2022 Vrijzinnig Brugge. Alle rechten voorbehouden.

Wens je deze nieuwsbrief van vrijzinnig Brugge niet meer te ontvangen?

Uitschrijven