apr 16
2020

Het vrijzinnig ontmoetingscentrum ‘De Brug, Centrum voor het Vrije Denken’ en het HuisvandeMens Brugge huizen sinds 21 juni 2019 samen op de verbouwde site van het voormalig politiegebouw op het Beursplein in Brugge, op het adres Hauwerstraat 3A & 3C in Brugge. Dit is op wandelafstand van het station van Brugge en vlakbij ’t Zand en de Brugse binnenstad.

Op deze unieke locatie stellen we twee ruime zalen en een foyer ter beschikking om activiteiten te organiseren.
Het huisvandeMens Brugge, gevestigd in het hoofdgebouw op het huisnummer 3C, beschikt op het gelijkvloers over een praktische en professionele ruimte, waar kan worden vergaderd en waar opleidingen of workshops kunnen worden georganiseerd. De Brug, Centrum voor het Vrije Denken, gevestigd in het tuinpaviljoen op het huisnummer 3A, beschikt over een polyvalente zaal en een foyer. Ideaal voor het organiseren van lezingen, vormingsmomenten en vrijzinnige plechtigheden (bij geboorte, huwelijk en afscheid).

De zalen kunnen gebruikt worden door lidverenigingen van deMens.nu en van De Brug, Centrum voor het Vrije Denken, door vrijzinnige of pluralistische socio-culturele verenigingen en door derden.
Er zijn heel wat troeven om mensen en verenigingen gastvrij te ontvangen voor vergaderingen, plechtigheden, studiedagen, recepties, feestelijkheden,...Zover de eigen programmatie het toelaat, worden de zalen verhuurd aan derden (privé-personen, (niet-vrijzinnige) verenigingen of ondernemingen).  

We bieden talrijke faciliteiten om jouw activiteit tot een succes te maken. Er zijn beamers en schermen, er is een geluidsinstallatie en er zijn micro’s. Er is zaalmeubilair.

Alle lokalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is aangepast sanitair.

Ook mensen en verenigingen uit de niet-vrijzinnige wereld zijn welkom.

Voor alle informatie over de beschikbaarheid van de zalen kan je terecht bij huisvandeMens Brugge via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050 33 59 75. Externen kunnen in regel enkel zalen boeken vanaf 4 maanden voor de gewenste datum van de activiteit (om voorrang te verlenen aan boekingen door interne organisaties) doch afhankelijk van de gewenste dag zijn uitzonderingen mogelijk. Locatie & parkeermogelijkheden:

Een zaal boeken in De Brug, Centrum voor het Vrije Denken

De Brug, Centrum voor het Vrije Denken

 Hauwerstraat 3a, 8000 Brugge
  0475 39 01 83 (zaalverhuur)
 info@vrijzinnigbrugge.be
KBO 0417758709
RPR Gent, afdeling Brugge

Vrijzinnige organisaties in West-Vlaanderen